Thursday, December 8, 2011

..:: Kudrat apa yang mampu ku lakukan untuk waktu ini?? ::..Ya Allah..hanya padamu ku titipkan doa,mohon pertolongan moga dipermudahkan segalanya...
Engkau yang menginginkan , maka Engkau takdirkan lah yang terbaik dalam sisa hidup kami yang berbaki ini..

Ma..abah..atas keizinan dan restu kalian..kini aku cuba untuk 'belajar' untuk menempuh 'alam' itu..ku cuba sebaik mungkin moga aku mampu menjadi apa yang kalian inginkan..begitu juga keinginan buat mana2 wanita..'Wanita Solehah'..Perkongsian dan nasihat dari seorang kakak :
' Wanita solehah yang sebenarnya adalah orang yang berjaya membahagikan masanya kepada :

* Allah..
* suami..
* keluarga..

Sama2 kita berusaha utk memperoleh gelaran ini wahai akhwat..make it easy,Ya Robb...Aku cuba melengkapi diri untuk mendapat gelaran itu..dan ku berharap begitu juga si dia...moga2 kita sama2 menjadi soleh & solehah untuk mengemudi 'bahtera' itu..Allahu Yusahhil..

kalian disana..^^ ankmu ini..adikmu ini..kakakmu ini..xmmpu mmbntu apa2..kudrat yang ku mampukan saat ini..berdoa..moga Allah permudhkn urusan disana.dalam waktu ini, ku mampu 'calling2 ja' ^^

Allah...moga apa yang bakal ku lalui ini..Engkau berkatilah..redhailah setiap perjalanan kehidupan yang bakal kami lalui..jadikanlah kami orang2 yang sabar dalam melaluinya..jadikanlah kami hambaMu yg sentiasa didalam naungan rahmat dan kasih sayangMu..ameen..

Apa yang ku hajatkan..segalanya 'simple' ..Redha Allah dan ma abah itu lebih penting...


~!!! Counting days 4 final exam + .........(*_________________*)doakn kawan2...Moga redha DIA sntiasa ada untuk kita..


mu'tah Jordan.
8/12/11-Khamis.
9:26 PM

No response to “..:: Kudrat apa yang mampu ku lakukan untuk waktu ini?? ::..”

Leave a Reply